Biopati

Sammensat af de græske ord “bios” som betyder liv, og “patos” som betyder lidelse.

Biopati er en analyse- og helhedsterapiform grundlagt i starten af 1980’erne af den danske forfatter og behandler Kurt Winberg-Nielsen. I biopatisk behandling indgår kostterapi, vitamin-/mineralterapi, symbiose-/immunterapi, regulationsterapi.

En Biopat – arbejder ud fra den grundtanke, at sygdom er tæt forbundet med energi-ubalancer i vores organisme.
En biopat fokuserer på at behandle Det Hele Menneske for at opnå det bedste helbredsmæssige resultat.

Behandlingsformen er en kombination af tysk immun- og symbioseterapi og skandinavisk naturmedicin.

Formålet med behandlingen er at styrke og forbedre kroppens egne selvhelbredende- og selvregulerende kræfter for at komme i balance igen.
Dette gøres ved at

  • fjerne årsagerne til symptomerne
  • igangsætte en udrensning
  • styrke immunforsvaret
  • tilføre kroppen de rette ressourcer(vitaminer, mineraler og fedtsyrer) i rette mængder
  • genopretning af energien

 

Biopaten vil sammen med klienten forsøge at minimere så mange belastninger som muligt og samtidig øge kroppens reguleringskapacitet ved hjælp af forskellige biologiske metoder:

  • Ernæringsterapi, tilpasset klientens behov og mål med behandlingen. Herunder en vurdering af behovet for fx vitaminer, mineraler, fedtsyrer, aminosyrer, enzymer etc.
  • Reguleringsterapi, hvor man med vand, urter, homøopatiske midler m.m. hjælper kroppens organer og organsystemer.
  • Immun- og symbioseterapi, til at styrke kroppens immunsystem og sørge for så god en mikroflora på slimhinder som muligt

I den biologiske helhedsterapi indgår flere terapiformer, hvor biopaten danner sig et helhedsbillede af hver enkelt klient. Ved første test hos en biopat, bliver der lavet et helhedsskøn af kroppens tilstand, ophobningernes og forgiftningernes omfang, kroniske betændelsestilstande, vitamin- og mineralmangler og eventuelle allergier eller intolerancer. Udfra denne test, som foretages kinesiologisk eller med bioelektronisk funktionsanalyse, laves en individuel behandlingsplan.

Ifølge Nifab.no (Nasjonalt Forskningssenter for Komplementær og Alternativ Behandling (NAFKAM) , Samfundsmedicin , Det Helsevitenskapelige Fakultet på UiT Norges Arktiske Universitet) kriterier findes der ikke solid videnskablig evidens for at hævde at biopati som behandlingssystem virker. Dette underbygges også af Sundhedsstyrelsens/Cochrane hvor der er meget lille eller ingen evidens at behandling med naturmedicin og kosttilskud af en række sygdomme .

Stikord:

Hvad kan man behandle med Biopati? Hvor kan jeg finde en Biopati klinik? Oprindelse Biopati. Anbefaling af Biopati. Hjælper Biopati på min sygdom? Hvordan virker Biopati? Kan Biopati lindre smerter? Hvor kan jeg blive behandlet med Biopati. Alternativer til Biopati. Virker Biopati mod allergi? Virker Biopati på. Biopati oprindelse. Kan man behandle med Biopati? Erfaringer med Biopati. Virker Biopati mod smerter? Er Biopati videnskabeligt bevist? Hvad bruges Biopati til? Hvor godt virker Biopati? Kan Biopati helbrede kræft? Kan Biopati behandle sygdom? Virker Biopati? Hvad er Biopati?Biopati kan bruges som alternativ behandling af:

Her kan du skrive om din erfaring med Biopati.

Kommentarer om Biopati:

Skriv en kommentar