Clairvoyance

Klarsyn.

Evnen til at se skjulte forhold eller fremtidige ting, der ikke kan opfattes med de almindelige sanser. Clairvoyance bruges indenfor alternativ behandling til diagnosticering og vejledning.

Klarsyn er et meget beskrivende udtryk for hvad en clairvoyance er; det er et klart syn af hvem og hvad du er som menneske. Et objektivt blik på dig som person, uden de forvirrende følelser og alt muligt andet, som de fleste af os har, når det handler om os selv.

Derfor er det også meget forskelligt hvad en clairvoyance indeholder. Ingen er ens, hverken i form eller indhold. Hver clairvoyant har sin måde at lave clairvoyance på. Nogle ser billeder og symboler, andre fornemmer og føler klientens følelser eller får ord og begreber, det kan f. eks være genskaber, som så foldes ud idet den clairvoyante begynder at beskrive klienten.

Mennesker med egenskaber – der gør dem i stand til at opfange de informationer, der er i disse vibrationer – kaldes ”Clairvoyante”.

Der findes ingen standard for, hvordan clairvoyante arbejder.

Clairvoyante kan komme i kontakt med afdøde venner og åndelige guider – Kontakten afhænger af om de afdøde venner eller åndelige guider ønsker at komme tilstede, og om tiden er inde til, at du må få svar på dine spørgsmål.

Der kan være informationer om fortid, nutid og fremtid.
Informationer fra fortiden kan være sekvenser fra et tidligere liv eller fra perioder i din barndom i dette liv.

 

Stikord:

Anbefaling af Clairvoyance. Kan man behandle med Clairvoyance? Virker Clairvoyance på. Oprindelse Clairvoyance. Hvordan virker Clairvoyance? Erfaringer med Clairvoyance. Virker Clairvoyance? Hvor kan jeg finde en Clairvoyance klinik? Hvad er Clairvoyance? Hvor kan jeg blive behandlet med Clairvoyance. Hvad kan man behandle med Clairvoyance? Kan Clairvoyance behandle sygdom? Alternativer til Clairvoyance. Er Clairvoyance videnskabeligt bevist? Hvad bruges Clairvoyance til? Virker Clairvoyance mod smerter? Hjælper Clairvoyance på min sygdom? Kan Clairvoyance helbrede kræft? Kan Clairvoyance lindre smerter? Virker Clairvoyance mod allergi? Hvor godt virker Clairvoyance? Clairvoyance oprindelse.Clairvoyance kan bruges som alternativ behandling af:

Her kan du skrive om din erfaring med Clairvoyance.

Kommentarer om Clairvoyance:

Skriv en kommentar