Farve-healing

Farve healing er en form for holistisk eller alternativ medicin der bruger farver til at heale krop, sind og ånd. Farve-healing begynder med en diagnose af en tilstand. Patienten udsættes derefter for lys eller en farve, som kan behandle tilstanden. Farve healing bruger bølgelængder og frekvenser af lys til behandlingen. Hvilken farve der skal bruges til at behandle et specifikt problem er et spørgsmål der kan overlades til farveterapeuten. Helbredelse ved hjælp af farver er en ældgammel teknik, der anvendes af flere kulturer. Manuskripter fra de tidligste tider viser, at helbredelsespræster i Indien, Kina og Ægypten anvendte et fuldstændigt farvevidenskabeligt system baseret på loven om menneskets syvfoldige natur og den syvfoldige inddeling af spektret.

Den første bog om brugen af farver til terapeutiske formål “Blue and Red Light” eller “Light and Its Rays as Medicine” blev skrevet af Dr. S. Pancoast og trykt i 1877. Det følgende år udgav Dr. E.D.Babbitt sit store værk, der beskriver virkningerne af spektrets forskellige farver og deres anvendelse som helbredelsesmiddel.

En Indisk videnskabsmand D.P Ghadiali opdagede de videnskabelige principper som forklarer hvorfor og hvordan de forskellige farvestråler har forskellig terapeutisk effekt på organismen. Efter mange års forskning offentliggjorde Ghadiali “The Spektro Crometry Encyclopaedia” 1933, et mesterværk om farveterapi. Blandt de mange opdagelser Ghadiali gjorde var, at farve/lyspåvirkningen optages af vore subtile legemer, herfra breder virkningerne sig til den fysiske krop.

Farverne relaterer til kroppens energicentre.

Rød

Denne farve afbalancerer rod chakret. Rød giver mere energi og bedre jordforbindelse.

Orange

Styrker kreativiteten, skaberkraften og følelserne, denne farve afbalancerer hara chakret i der ligger i underlivet.

Gul

Afbalancerer, styrker dit selvværd, og hjælper dig til at finde dig selv. Gul er solar plexus chakret’s farve.

Grøn

Er hjerte chakret’s farve, den virker beroligende og harmoniserende, den hjælper dig også til at holde fast i det, der er kærligt og betydningsfuldt.

Blå

Farven der afbalancerer hals chakret, derfor betyder den også meget for dit udtryk.

Indigo

Farven der afbalancerer pande chakret (det tredie øje), den styrker evnen til at tænke, koncentrere sig og til at skelne mellem godt og skidt.

Violet

Krone chakret’s farve. Den er et redskab i den personlige udvikling mod højere etik og vibration, og den hjælper dig til at blive bevidst om din vej i livet.

Farvede briller

En form for farve healing eller farve terapi kan være at bruge farvede briller.  Brilleglassene kan hjælpe til at kontrollere energi eller vibrationer af lys, der trænger ind i kroppen gennem øjnene. Denne mega dosis af specifik lysenergi vil stimulere sindet og påvirke kroppen.

Lysterapi

Farve healing og forskellige former for lysterapi praktiseres også i moderne vestlig medicin til en vis grad. Farver er kendt for at påvirke appetit og humør.

 

Se også farveterapi  (colourology).

Stikord:

Kan man behandle med Farve-healing? Hvad bruges Farve-healing til? Hvad kan man behandle med Farve-healing? Hjælper Farve-healing på min sygdom? Hvad er Farve-healing? Kan Farve-healing lindre smerter? Virker Farve-healing mod allergi? Erfaringer med Farve-healing. Kan Farve-healing behandle sygdom? Hvor godt virker Farve-healing? Farve-healing oprindelse. Kan Farve-healing helbrede kræft? Virker Farve-healing? Virker Farve-healing mod smerter? Anbefaling af Farve-healing. Alternativer til Farve-healing. Oprindelse Farve-healing. Virker Farve-healing på. Er Farve-healing videnskabeligt bevist? Hvordan virker Farve-healing? Hvor kan jeg blive behandlet med Farve-healing. Hvor kan jeg finde en Farve-healing klinik?Farve-healing kan bruges som alternativ behandling af:

Her kan du skrive om din erfaring med Farve-healing.

Kommentarer om Farve-healing:

Skriv en kommentar