Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite)

Hver 3. kvinde har appelsinhud. Det er især kvinder med meget kvindelige former, der er udsatte. Berømtheder som Kinm Kardashian, KateWinslet, Sandra Bulluck, Lauren Conrad, Cindy Crawford.,Katy Perry  og Jesica Alba siger selv de har det.

Men selvom appelsinhud delvist er arveligt betinget, er der  noget at gøre selv. Det gælder om at fjerne ophobningerne af affaldsstoffer, ved at opstramme og fremme blodcirkulationen i huden og det underliggende væv.

  • Dyrk motion, gerne 3-4 gange ugentlig. Styrketræning er super effektiv for fjernelse af cellulite (Der kan ikke dannes fedtceller, hvor der er muskler. Muskuløse lår og baller forebygger dannelsen af cellulite).
  • Undgå brug af sovepiller, slankepiller, afføringspiller og vanddrivende medicin.
  • Undgå koffein, alkohol og usund mad.
  • Undgå stress, da dette kan føre til ophobninger af affaldsstoffer i kroppen.
  • Spis masser af fibrer, frugt og grøntsager.
  • Skær ned på forbruget af ”cellulitis-fremmende” kulhydrater, såsom kaffe, hvidt og lyst brød, slik og sukker og alle former for transfedtsyrer.
  • Drik masser af vand, det øger din blodcirkulation i kroppen, og har en positiv effekt på affaldsstoffer kroppen, og dermed cellulitis.
  • Massér det væk – massage af lår, hofter og balder forbedre blodgennemstrømningen og letter udrensningen af affaldsstoffer. Det er helt fint at gøre dette med en hamphandske.
  • Kolde og varme bade, stimulerer blodgennemstrømningen i huden.
  • Undgå rygning.
Stikord:

Alternativer til Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite). Hvor kan jeg finde en Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite) klinik? Erfaringer med Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite). Anbefaling af Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite). Kan Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite) behandle sygdom? Hvad er Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite)? Kan Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite) helbrede kræft? Kan Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite) lindre smerter? Hvor godt virker Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite)? Hjælper Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite) på min sygdom? Virker Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite) mod smerter? Hvad bruges Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite) til? Er Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite) videnskabeligt bevist? Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite) oprindelse. Virker Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite) på. Kan man behandle med Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite)? Hvor kan jeg blive behandlet med Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite). Oprindelse Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite). Hvad kan man behandle med Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite)? Hvordan virker Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite)? Virker Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite)? Virker Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite) mod allergi?Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite) kan bruges som alternativ behandling af:

Her kan du skrive om din erfaring med Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite).

Kommentarer om Hvordan kommer man af med appelsinhud (cellulite):

Skriv en kommentar