Zoneterapi

Zoneterapi er en form for massage af fødderne.

Zoneterapi bygger på den opfattelse, at fødderne kan opdeles i zoner, hvor hver af kroppens dele er forbundet med en zone på fødderne. Disse zoner kaldes ”reflekszoner”. Zoneterapeuter antager, at reflekszonerne er forbundet med kroppens organer via nerve- eller energibaner.

Teorien bag behandlingen med zoneterapi er, at hvis en del af kroppen ikke fungerer optimalt, så bliver de tilsvarende reflekszoner ømme ved massage. En zoneterapeut kan som regel mærke de ømme punkter ved, at vævet er mere spændt end på den øvrige del af foden.

Ved at behandle reflekszonerne med massage og forskellige former for tryk kan zoneterapeuten ifølge teorien påvirke organerne og dermed kroppens helbred og velvære.

Hvad bruges zoneterapi til?

Zoneterapi bruges både til at behandle akutte og kroniske sygdomme og til at fremme velvære og styrke et i forvejen godt helbred. Zoneterapi bruges for eksempel mod:

  • Kolik og fordøjelsesproblemer
  • Led- og muskelsmerter
  • Stress
  • Kredsløbssygdomme
  • Allergi, astma og luftsvejslidelser
  • Hormonelle lidelser som uregelmæssig menstruation og PMS
Stikord:

Hvordan virker Zoneterapi? Hvad bruges Zoneterapi til? Hjælper Zoneterapi på min sygdom? Kan Zoneterapi behandle sygdom? Virker Zoneterapi mod allergi? Er Zoneterapi videnskabeligt bevist? Virker Zoneterapi? Kan man behandle med Zoneterapi? Hvad er Zoneterapi? Kan Zoneterapi helbrede kræft? Erfaringer med Zoneterapi. Anbefaling af Zoneterapi. Hvor kan jeg finde en Zoneterapi klinik? Kan Zoneterapi lindre smerter? Virker Zoneterapi på. Hvor godt virker Zoneterapi? Alternativer til Zoneterapi. Zoneterapi oprindelse. Hvor kan jeg blive behandlet med Zoneterapi. Virker Zoneterapi mod smerter? Oprindelse Zoneterapi. Hvad kan man behandle med Zoneterapi?Zoneterapi kan bruges som alternativ behandling af:

Her kan du skrive om din erfaring med Zoneterapi.

Kommentarer om Zoneterapi:

Skriv en kommentar